Egérriasztó

Ultrahangos egérriasztó – az egerek hatékony, gyors és tartós elriasztására, távoltartására

Vásárlás és tanácsadás     


zoomeger
A környezetünkbe húzódó rágcsálók jelenléte és kártétele ellen többféleképpen is védekezhetünk.
Ha el akarjuk kerülni az irtószerek, csapdák vagy élve befogók használatát, illetve ezek alkalmazása nem hozta meg a várt eredményt, a zárt terek hatékony védelmére tervezett ultrahangos egérriasztó alkalmazása lehet a megfelelő megoldás.

A készülék az emberi fül számára egyáltalán nem érzékelhető ultrahang tartományban, folyamatosan váltakozó frekvencián működik. Az ultrahangos egérriasztó folyamatos és intenzíven szirénázó hangját a rágcsálók jól hallják, hosszabb távon sem tudják megszokni és elviselni, ezért elkerülik  vagy rövid időn belül elhagyják a védett területet.

A riasztó lakókörnyezetben, (pincében, padláson kamrában) vagy lakóhelyiségekben és bármilyen egyéb területen, pl. raktárakban, műhelyekben, irodákban, mezőgazdasági és élelmiszeripari környezetben, stb. egyaránt eredményesen alkalmazható.

Kisebb, közepes és nagyobb alapterületek védelmére különböző teljesítményű készülékeket kínálunk.
A megfelelő teljesítményű riasztó patkány, nyest, pele, görény, padlásokon meghúzódó denevérek és egyéb madarak ellen is rendkívül eredményesen használható.

Alkalmazása egyszeri kiadással járó hosszú távú megoldás rágcsálók és kisragadozók elriasztására és távoltartására.

Az egérriasztó nem zavarja az emberi nyugalmat, illetve az elektromos és elektronikus berendezések működését. Az ultrahang hullámok a felületekről (pl. falról üvegről) visszaverődnek, ezért a házi- és haszonállatok csak abban az esetben érzékelik a hanghatást, ha egy térben vannak a bekapcsolt készülékkel.

Amennyiben használata nem célszerű (pl. házi- és haszonállatokkal egy térben) vagy az épület nagy helyiségszáma miatt (pl. nagyobb irodaépületekben) gazdaságtalan lenne nagyobb számú készülék alkalmazása, a rágcsálók irtása nyújt hatékony megoldást.
Erről a szolgáltatásunkról a rágcsálóirtás menüpont alatt adunk részletes tájékoztatást.

A jobb oldali termékajánlóban teljes választékunk megtalálható. Miután eldöntötte, hogy melyik készüléket vegye meg, a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget is ki tudja választani.
Termékeinket ki tudja próbálni és meg tudja vásárolni személyesen, ha eljőn irodánkba, vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon.

Ha nem egészen biztos döntésében, nem tudja melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, hívjon bizalommal vagy írjon e-mailben.
 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés