Feszültséggel működő rovarcsapdák

Európa piacvezető temékei közvetlenül az importőrtől

Vásárlás és tanácsadás     zoompl_systems
A feszültséggel működő rovarcsapdák a P+L Systems Ltd termékei.

Az angol gyár Európa piacvezető rovarcsapda gyártója, de termékei az USA-ban is rendkívül népszerűek.
A folyamatosan fejlesztett, korszerű készülékeket az átlagosnál lényegesen nagyobb hatásfok, rendkívüli megbízhatóság és hosszú élettartam jellemzi. A rovarcsapdák a legkorszerűbb gyártási technológiával, igen szigorú minőségbiztosítási követelmények mellett készülnek.

Néhány, a P+L készülékek termékelőnyei közül:

Nagy terület lefedettsége és kiváló rovarfogó teljesítmény
A rovarcsapdák nyitott kialakításuk és erős bevonzó hatású fénycsöveik jóvoltából nagy területek lefedettségét,  a magas teljesítményű elektronika pedig a biztos rovarölő hatást biztosítja
Többféle elhelyezési lehetőség
A P+L háztartási rovarcsapdák mindegyike legalább kétféleképpen helyezhető el (állítható és a tartozék láncon függeszthető). A közepes és nagyobb teljesítményű készülékek mindegyike három kihelyezési lehetőséget is biztosít (állítható vagy a készülékkel szállított láncon függesztve, illetve falra szerelve).
Karbantartás és szervizelés
A P+L feszültséggel működő rovarcsapdák a fénycsövek időszakos cseréjén kívül semmiféle karbantartást nem igényelnek. A fénycsövek cseréje egyszerűen és gyorsan elvégezhető, szakértelmet nem igényel. A rovargyűjtő tálcák könnyen űríthetők.
Anyag összetétel
a P+L rovarcsapdák mindegyike rozsdamentes anyagból készül, ezért kültéri alkalmazás vagy párásabb környezetben történő használat esetén sem korrodálnak.
Garancia idő
A legtöbb gyártó és forgalmazó általában egy éves garanciális időtartamot biztosít, a P+L szinte mindegyik rovarcsapdája esetében 2-3 éves garanciát ad.

Termékválasztékunkban a háztartási kis készüléktől a legnagyobb teljesítményű ipari rovarcsapdákig minden kategória megtalálható. Rovarcsapdáink többsége készletről azonnal megvásárolható.

A jobb oldali termékajánlóban teljes választékunk megtalálható. A termékajánlóból ki tudja választani az Önnek megfelelő készüléket.
Ezt követően a termék leírása alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget is ki tudja választani.
Termékeinket kipróbálhatja és a helyszínen megvásárolhatja ha eljön irodánkba, vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon.


Ha nem egészen biztos döntésében vagy nem tudja melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, hívjon bizalommal vagy írjon e-mailben.

Fontos figyelmeztetés!
Amikor a rovarok a feszültséggel telített belső rácshoz érnek elektromos kisülés keletkezhet, ezért a feszültséggel működő elektromos rovarcsapdák tűz- és robbanásveszélyes környezetben nem használhatók!
Ezeken a helyszíneken ragadólapos, ill. ventillátoros rovarcsapdákat vagy a repülő rovarok elleni védekezés egyéb eszközeit lehet alkalmazni.
 

Feszültséggel működő rovarcsapdák - linkek

Feszültséggel működő rovarcsapdák - képek


Rovarcsapda kínálatunkból
Rovarcsapda kínálatunkból
 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés