FG-015 elemes nyestriasztó

FG-015 nyestriasztó – ahol nem áll rendelkezésre a 220V-os hálózati feszültség. Kisebb és közepes zárt terekben, valamint szabadban történő alkalmazásra     15.500.-Ft (12.205.-Ft+ÁFA)

Vásárlás és tanácsadás     


Ahol nem áll rendelkezésre 220V hálózati feszültség vagy időszakosan áramtalanítják az épületet (pl. nyaralókban), ott a 4 db. bébi elemmel működő FG-015 nyestriasztóval tarthatók távol a nemkívánatos látogatók.
zoomfg_015_nyestriaszto
Az készülék a nyesteken kívül menyétek, pelék és rágcsálók ellen is eredményesen alkalmazható. A riasztó zárt terekben ~ 100 m²-ig, szabadban ~ 50 m-es körzetben nyújt hatékony védelmet a készülék által besugárzott területen.

Alkalmazási területei:
- zárt terekben, pl. padlásokon, tetőterekben „ereszalján”, ahol nyestek vagy rágcsálók jelenlétére utaló jelek  tapasztalhatók, illetve
- szabadban, pl. fedett gépkocsi beállók, teraszok, kisebb kertek nyestvédelmére és bárhol, ahol meg tudjuk óvni a fröccsenő víztől, esőtől.

Működése
A készülék szakaszosan működik: kb. 6 másodpercenként erős és agresszív ultrahang jelet bocsát ki. A hang emberi füllel nem érzékelhető, a nyestek azonban jól hallják a számukra erős terhelést jelentő ultrahangot és rövid időn belül elhagyják a riasztó által besugárzott területet. Az FG-015 megelőzés céljából is alkalmazható.

Használata, üzembe helyezése
Távolítsuk el a készülék hátlapját (a hátlapot 4 csavar rögzíti) és helyezzük az elemtartóba a 4 db. R14 típusú bébielemet. Ha mind a 4 elemet a helyére tettük, a készülék automatikusan bekapcsol. A működést a riasztó előlapján, a hangszóró mellett lévő led kb. 6 mp-es időközökben röviden felvillanó fénye jelzi. Tegyük vissza a hátlapot. A riasztó használatra kész. Kikapcsolása az elemek kivételével valósítható meg. Egy garnitúra elem a választott minőségtől függően akár fél éves működést is biztosít.

Elhelyezése
A riasztót olyan helyre tegyük, ahol a területet besugárzása a legjobban van biztosítva. Ne tegyük oda, ahol a hang kibocsátás akadályozva van (pl. függöny vagy szekrény mögé). Négy csavarral oldalfalra vagy mennyezetre is felszerelhető.  

Jótállási idő: 12 hónap

Műszaki adatok
- Üzemi feszültség: 6V (4 db. R14 típusú, 1,5 V-os bébielem – nem tartozék)
- Áramfelvétel: impulzus kibocsátáskor kb. 0,005 A; szünet időben kb. 0,000005 A
- Hangkibocsátás: 6 mp-enként, kb. 0,6 mp. időtartam
- Ultrahang frekvencia: 21 kHz (± 10%)
- Hangteljesítmény: >100 dB  (± 15%)
- Hatásterület: zárt térben max. 100 m²; szabadban kb. 50 m-es körzetben, a             
besugárzott területen
- Hangkibocsátás szöge: 120°
- Tesztelt hőmérséklet tartomány: -15°C +60°C között
- Méretek: 190 x 70 x 33 mm

A készlék előnyei
- Kezelése, elhelyezése rendkívül egyszerű
- Üzemeltetése gazdaságos
- Kültérben is alkalmazható (esővédett helyen elhelyezve)
- Korlátlan ideig használható
- Karbantartást nem igényel
- Emberre, háziállatokra nincs káros hatása

Amennyiben az FG-015 nyestriasztót interneten keresztül szeretné megvásárolni, kattintson a termékleírás alatti "kosárba vele" gombra, egyéb esetben az oldal tetején látható vásárlási lehetőségek közül tudja kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb lehetőséget (termékeinket meg tudja vásárolni személyesen irodánkban vagy megrendelheti telefofon, faxon és interneten).

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés