5 pontos garancia vállalása

Garanciavállalásunk kiterjed...


  • zoombiztonsag_01
    az elvégzett munka eredményességére. Az irtástól elvárt eredmény lehet pl. zárt terekben a teljesen kártevőmentes állapot elérése (pl. lakásokban, raktárakban, HACCP környezetekben) vagy a kártevők egyedszámának minimalizálása (többek között szabadban végzett kártevő mentesítések esetén).
  • az irtással elért kártevőmentes állapot fennmaradásának időtartamára. Ha a vállalt időszakon belül a kártevő megjelenne a kezelt területen, annak irtását saját költségünkön végezzük el.

  • a környezetben élők, valamint házi- és haszonállatok biztonságára. A rágcsáló- és rovarirtó készítmények szakszerű alkalmazásával, a biztonságot garantáló eszközök használata mellett nem fordulhat elő irtószerek által okozott megbetegedés, ha megrendelőnk is elővigyázatos és betartja a szükséges óvintézkedéseket.
  • az előre megállapodott vállalási árra. Vállalási árunkat minden esetben előre közöljük, az minden felmerülő költségünket tartalmazza, nincsenek utólag felmerülő „rejtett” összegek, ezért nem fordulhat elő, hogy megrendelőnk az előre megállapodottnál magasabb összeget fizessen.
  • a mentesítésekhez felhasznált irtószereink és egyéb eszközeink minőségére. Munkánk során kizárólag I. osztályú, az átlagos irtószerekhez képest hatékonyabb készítményeket és eszközöket használunk, s ezek mindegyike rendelkezik érvényes hazai felhasználási engedéllyel.

Vissza a rágcsálóirtás vagy a rovarirtás oldalára.

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés