Gépkocsik nyestvédelme - aeroszollal

Nyestriasztó aeroszol     2.990.-Ft  (2 .354.-Ft+ÁFA )

Vásárlás és tanácsadás     


A nyestriasztó aeroszollal hatékonyan védhetjük a gépkocsi motorterében lévő lágyabb, rágható alkatrészeket és az autón kívül lévő, ugyancsak sebezhető alkatrészeket (pl. fékcsöveket, antennákat). Az aeroszollal alaposan le kell fújni a védeni kívánt szerkezeti elemeket.
zoomnyestriaszto_aeroszol
A hatóanyag rendkívül kellemetlen íz- és illatanyag bevonatot képez a kezelt alkatrészeken és felületeken, ezért a nyestek és rágcsálók elkerülik azokat.


Hatástartóssága 3 hónap. Ezt követően a kezelést meg kell ismételni. Magas páratartalom vagy erősen poros környezet esetén ennél gyakoribb kezelés célszerűbb.

Ha a motortérben előzőleg már járt nyest, nagy a valószínűsége annak, hogy visszatér. A nyestek szagnyomukkal jelölik territóriumukat és rejtekhelyeiket, ezért nagyon fontos, hogy illatanyagukat motormosással eltüntessük. Ha ez nem lehetséges, akkor a nyestriasztó aeroszollal kell elfedni szagnyomukat. Ilyen esetekben nagyon alaposan ki kell fújni a motorteret: a védendő alkatrészeken kívül minden olyan felületet kezelni kell, ahol a nyest meghúzódhat.

Kezeléskor ne feledkezzünk meg a motorháztető belső borításáról sem!

Ultrahangos riasztó és nyestriasztó aeroszol együttes alkalmazása igen nagy biztonságot nyújt, de az aeroszol önmagában is jelentősen csökkenti a rágás által okozott kártétel kockázatát.

A hatóanyag a kezelt felületeken száradás után színtelen bevonatot képez. Az összetevőknek nincs semminemű anyagkárosító hatása. A készítmény korrózió gátló adalékot is tartalmaz.

- Kiszerelés: 300 ml.
- Pb. hajtógázas, ezért a kezeléseket csak hideg motornál szabad elvégezni
- Használata közben dohányzás és nyílt láng használata tilos

Amennyiben a nyestriasztó aeroszolt szeretné megvásárolni, a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva tudja kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget (termékeinket meg tudja vásárolni személyesen irodánkban vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon).

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés