Kullancsriasztó

Ultrahangos kullancsriasztó és bolhariasztó 

Vásárlás és tanácsadás     A kedvezményes vásárlás lehetőségéről és folyamatos akciónkról az oldal alján talál információkat.

Hazánkban a kullancsok száma és a teljes vizsgált populáción belül fertőző betegségeket terjesztő egyedek aránya évről évre nő. Az emelkedő számok hátterében 2007. és 2008. enyhe telei is meghatározó szerepet játszottak. (Kemény, hosszan tartó fagyban a fiatal és idős egyedek nagy számban pusztulnak, az enyhe téli időjárást azonban átvészelhetik.)
A kullancs nemcsak a kórokozót hordozó gazdaszervezetből történő vérszívással fertőződik. A fertőzött egyed utódaiba is átörökíti a kórokozókat.

A veszélyes paraziták távoltartására és elpusztítására számos egyéni védekezésre alkalmas hatóanyag és készítmény áll rendelkezésre. Nagyfokú védelmet nyújtanak, közülük több is van, amely kiválónak mondható.
zoomtickless
Ezek egyike az ultrahangos kullancsriasztó, mely riasztó hanghatásával, vegyi anyagok használata nélkül önmagában is nagy biztonsággal képes távol tartani a kullancsokat és bolhákat.
A magas frekvencia tartományban (~40 kHz) kibocsátott hangot az emberi fül nem érzékeli és háziállataink sem hallják. A  kullancsok és bolhák azonban érzékelik és távol maradnak a riasztó hang forrásától.

A Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke által 1992-ben kifejlesztett és tesztelt kullancsriasztó 2-3 méteres körzetben fejti ki távoltartó hatását.

A laboratóriumi körülmények között lefolytatott vizsgálatok és a valós körülmények között   elvégzett tesztek a kullancsriasztó nagyfokú eredményességét bizonyították. A készülék az embertől is távol tartja a vérszívó parazitákat.


Csodaszer az ultrahangos kullancsriasztó?
Nem. Ugyanúgy, mint a legkiválóbb riasztó és/vagy ölő hatású termékek, a riasztó készülék sem nyújthat 100%-os garantált védelmet háziállatainknak vagy saját magunknak. A riasztó sem 100%-os, de önmagában alkalmazva is nagyfokú védelmet biztosít.

Két különböző hatásmechanizmus együttes alkalmazása
zoomskudo_01
Sokan tapasztaltuk vagy hallottuk ismerőseinktől, hogy egy bevált termék rendszeres és előírás szerinti használata ellenére kullancsot találtak kutyájukban, macskájukban vagy saját testfelületükön. Ilyen esetekben a megtalált kullancs általában már elpusztult, mert a készítmény hatóanyaga végzett vele és okkal reménykedhetünk abban, hogy a vérszívónak már nem volt ideje megfertőzni áldozatát.

Mégis aggódni kezdünk és elgondolkodunk azon, milyen módon fokozhatnánk kedvencünk vagy saját magunk védettségét.
Két vegyi hatású készítmény (pl. egy spot on és egy kullancs nyakörv ) együttes használata esetén megduplázzuk ugyan a kedvencünket védő hatóanyagok mennyiségét, de korántsem biztos, hogy a két vegyi anyag hatása összeadódik. Ráadásul mindkettő csak akkor fejti ki riasztó és/vagy ölő hatását, ha a kullancs már a testfelületre jutott vagy annak közvetlen közelébe került.
Kullancsriasztó és vegyi hatású készítmény együttes alkalmazása esetén a készülék már térben is távoltarja a parazitát (hatótávolsága 2-3 m.), ha a kullancs esetleg mégis felkapaszkodik, a készítmény repellens illatanyaga űzi el, illetve ölő hatású hatóanyaga végez vele. A fizikai és vegyi módszer együttes alkalmazásának további előnye, hogy csak a védekezéshez feltétlenül szükséges biocid hatóanyag mennyiséggel terheljük kutyánkat, macskánkat vagy saját magunkat.

100%-os védettséget biztosít a kombinált védekezés?
Ezt felelősen nem lehet kijelenteni, de két éve, amióta saját kutyám a vegyi hatású készítmény mellett ultrahangos riasztót is visel, egyetlen kullancsot sem kellett kiszedni belőle. Ugyanezt tapasztalták azok az ismerőseim is, akik hasonlóan jártak el.
A minta korántsem „reprezentatív”, ezért a 100%-os védettség nem jelenthető ki, de az eredmény magáért beszél.

Ingyenes szolgáltatásunk és akciónk
Ha meg kíván győződni arról, hogy régebben vásárolt SKUDO riasztója működőképes-e és elhozza hozzánk,  tekintet nélkül arra, hogy hol vette, műszerrel ingyenesen bevizsgáljuk. Amennyiben a riasztó már nem működik, helyette új TickLess-t vásárolhat, 4.290.-Ft áron.
Ugyanilyen mértékű kedvezményt adunk kettő vagy több készülék együttes vásárlása esetén is. Az együttes vásárlás esetén érvényes akciónk visszavonásig tart.


Ha nem egészen biztos döntésében és tanácsra, információra van szüksége, hívjon bizalommal vagy írjon e-mailben.
 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés