Légycsapda

RED-TOP biológiai légycsapda - kültéren a legjobb

Vásárlás és tanácsadás     A RED-TOP légycsapda a legyek elleni kültéri védekezés leghatékonyabb eszköze. Egyedülálló légyfogó teljesítményének titka a speciális RED-TOP csalétek illatanyaga, mely a legyeket ellenállhatatlanul vonzza.

zoomredtop_300
Magáncélra kertes házban, állattartó környezetben (baromfi-, sertés- és marhatelepeken, lovardákban, stb.) vagy vendéglátóiparban a kerthelyiségekben és további számos helyen egyaránt eredményesen alkalmazható.
A légycsapda zárt terek mentesítésére is használható, ha környezetében nem zavaró a csalétek jellegzetes illatanyaga (pl. raktárakban, üzemekben, istállókban).
Zárt terekben, ahol a csalétek illata zavaró, az elektromos rovarcsapdák alkalmazásával védekezhetünk a legyek és egyéb repülő rovarok ellen. 

A RED-TOP a házi legyek és az összes élelmiszerlátogató légyfajta ellen hatékony megoldást nyújt.

Működése rendkívül egyszerű: a csapda belsejében lévő speciális összetételű csalétek kiáramló illata ellenállhatatlanul vonzza a legyeket, melyek a csapda nyílásán át a gyűjtőtérbe repülnek és onnan kijutni már nem tudnak.

A RED-TOP alkalmazása számos előnnyel jár:
  • már a szabadban jelentősen csökkenti a legyek számát, ennek eredményeképpen zárt terekbe már csak az eredeti légymennyiség töredéke juthat be.
  • 100%-ban vegyszermentes, mivel a csalétek kizárólag természetes eredetű fehérjéket tartalmaz. A csapda alkalmazásával elkerülhető a környezet vegyi anyagok által történő szennyezése.
  • kivédhető az irtószerek használata mellett óhatatlanul kialakuló rezisztencia.
  • a légyfogó csapda használata nagyon egyszerű, a termékhez mellékelt leírás ismeretében semmiféle szakértelmet nem igényel.
  • rendkívül gazdaságos megoldás, mert egy csapda a csalétek időszakos cseréje mellett évekig használható, szükség esetén vízzel lemosható, ezen kívül semmiféle karbantartást nem igényel.
Jobb oldali termékajánlónkban a teljes RED-TOP termékskála megtalálható: a csapda 3 és 8 literes változata, valamint a légycsapdák többszöri használatához szükséges utántöltő por és a kényelmi szerviz csomag is rendelkezésre áll.
Amennyiben nem egészen biztos döntésében és tanácsra, információra van szüksége, hívjon bizalommal vagy írjon e-mailben.

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés