- Magunkról

Társaságunkat 2002-ben alapítottuk. Fő tevékenységi területünk az egészségügyi kártevők elleni védekezés szervezése és végrehajtása, valamint a kártevők távoltartására és elriasztására alkalmas eszközök forgalmazása.


zoomtrend_marketing
A rovar- és gerinces kártevők biológiájának, életmódjának ismeretében, hét év szakmai tapasztalatainak birtokában a kártevőirtásban és a kártevőket elriasztó/távoltartó eszközök alkalmazása  területén egyaránt hatékony, gyors eredményt biztosító, minőségi megoldásokat tudunk kínálni ügyfeleinknek.


Számunkra rendkívül fontos hogy vásárlóink elégedettek legyenek, pénzükért cserébe olyan termékeket kapjanak, melyek minden tekintetben megfelelnek elvárásaiknak.
Mindezt nem csak leírjuk, hanem termékpalettánk kialakításakor és mindennapi munkánk során mindvégig szem előtt tartjuk:

•    Márkától és funkciótól függetlenül minden általunk forgalmazni kívánt terméket hosszabb ideig szűkebb körben tesztelünk, munkánk során sok esetben mi magunk is használjuk, és csak akkor listázzuk be véglegesen, ha a termék a tesztidőszak alatt jól vizsgázott. A körültekintő kiválasztásnak köszönhetően kizárólag jó minőségű, megbízható, hosszú élettartamú készülékeket kínálunk vásárlóinknak, melyek valódi megoldást jelentenek a felhasználók számára.
•    Nem törekszünk arra, hogy mindenáron eladjuk termékeinket. Amennyiben vásárlónk tanácsunkat kéri, a körülmények ismeretében minden esetben közöljük, ha az adott környezetben nem biztos, vagy kétséges a készülékkel elérhető eredmény.
•    Ingyenes szaktanácsadással állunk minden érdeklődő rendelkezésére akkor is, ha csak probléma megoldás miatt keres meg minket és nem a konkrét vásárlás szándékával fordul hozzánk.

Folyamatosan növekvő vevőkörünk, köztük visszatérő vásárlóink és a minket ajánlókra hivatkozással hozzánk forduló új ügyfeleink időről-időre megerősítenek abban, hogy a fentiekben leírt értékesítési gyakorlatunk helyes.

Tisztelt látogatónk!
Válassza ki az Ön számára szükséges készüléket. Honlapunk menüpontjai alatt és a termékajánlókban teljes választékunkat megtalálja. Miután eldöntötte, hogy melyik készüléket vegye meg, a termékajánló fölötti „vásárlás, megrendelés” menüpont alatt tudja kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget.

zoomrtkests_irodnkban._700
Legtöbb termékünket raktárról azonnal meg tudja vásárolni akár személyesen, akár az egy munkanapos kiszállítási határidővel
dolgozó GLS futárszolgálat közreműködésével. A vásárlás lehetőségeiről a „vásárlás, megrendelés” menüpont alatt található részletes információ.


Ha nem egészen biztos döntésében, nem tudja melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, hívjon bizalommal vagy írjon e-mailben.

Elérhetőségeink:
Tel:
06-1/201-9412
Mobil:
+36-30/966-55-33
Fax:
06-1/225-3292
Email: info@rovarcsapda.hu 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés