Nyestriasztó

Ultrahangos nyestriasztó - zárt terek és gépkocsik hatékony nyestvédelme

Vásárlás és tanácsadás     


zoomnyest
A tetőterekben fészkelő nyestek többnyire csak zajos futkosásukkal zavarják nyugalmunkat, a gépkocsik motorházába húzódó egyedek azonban gyakran okoznak jelentős károkat az elektromos vezetékekben és a motortérben lévő egyéb rágható elemekben. Mivel a nyest rendkívül óvatos, a csapdák, élve befogó ketrecek és a mérgezett csalétkek használata csak nagyon ritkán vezet eredményre.
Nincs is szükség ezekre az eszközökre, mivel a nyestek egy megfelelő teljesítményű ultrahangos nyestriasztó alkalmazásával gyorsan kiszoríthatók a zárt terekből és a gépkocsik motorházából. Gépkocsik védelmére nyestriasztó aeroszol is rendelkezésre áll.

Az autók motortereiben rágással okozott károkért általában a nyesteket tesszük felelőssé, holott ez a zárt tér ősztől tavaszig jó fészkelési lehetőséget biztosít a rágcsálók számára is. Az egerek és patkányok metszőfoga gyökértelen, folyamatosan nő, emiatt a rágcsálóknak rendszeresen koptatniuk kell fogaikat. Nyugodt és biztonságos helyre kerülve (az autók motortere is ilyen környezetnek tekinthető) megkeresik a rágható anyagokat, s azok rágásával koptatják metszőfogaikat. A motorházban talált szotyolahéj és/vagy riszszem nagyságú ürülék egér jelenlétére utal, ha dióhéjat találunk patkány is „gyanúsítható”.
Ultrahangos nyestriasztóval a rágcsálókat is távol lehet tartani, mivel az egerek és patkányok is érzékenyek a magas frekvenciájú hang hullámokra.

• Zárt terek (padlások, tetőterek) nyestvédelme
A riasztó az emberi fül számára egyáltalán nem érzékelhető ultrahang tartományban, folyamatosan váltakozó frekvencián működik. A készülék folyamatos és intenzív hangját a rendkívül kifinomult hallású nyestek érzékelik, szirénázó hangját nem tudják sem megszokni, sem elviselni, ezért igen rövid időn belül elhagyják a védett területet.

A riasztó alap típusai 220V-os hálózatról üzemeltethetőek, de 12V-os akkumulátorral és elemmel működő változatai is kaphatóak. Ez utóbbi a német KEMO-ELECTRONIC  GmbH terméke, pl. a szezonálisan használt nyaralókban lehet ideális megoldás. A riasztó  lakókörnyezetünkben (padlásokon, tetőterekben) és bármilyen egyéb zárt térben egyaránt eredményesen alkalmazható, az emberi nyugalmat, illetve az elektromos vagy elektronikus berendezések működését nem zavarja.
A kisebb és nagyobb alapterületetek védelmére különböző teljesítményű készülékeket kínálunk. A nyestriasztó egér, patkány, pele, görény, denevér és egyéb madarak ellen is rendkívül eredményesen alkalmazható.

A megfelelő teljesítményű elektromos riasztó alkalmazása egyszeri kiadással járó hosszú távú megoldás kisragadozók és rágcsálók elriasztására, távoltartására.

• Gépkocsik védelme nyestek és rágcsálók ellen
A gépkocsik védelmére tervezett ultrahangos riasztó készülékkel és a nyestriasztó aeroszol alkalmazásával minimálisra csökkenthető a nyestek és rágcsálók által okozható kártétel kockázata.

Gépkocsik nyestvédelmére a minőségi termékeket előállító német KEMO-ELECTRONIC GmbH termékeit kínáljuk. A vállalat nagy tapasztalattal rendelkezik a kártevők elleni védekezésre alkalmas technikai eszközök gyártási területén. 
A gépkocsik motortér védelmére készült 12V-os, akkumulátorról működő riasztó az előzőekben leírt módon fejti ki hatását. A készülék által kibocsátott ultrahang a szilárd felületekről visszaverődik, ezért a motortérben rendkívül erős riasztó hanghatás jön létre.
A készülék beszerelése és bekötése szakember számára egyszerű, gyorsan elvégezhető feladat.

Ugyanezt a célt szolgálja az időleges védelmet nyújtó nyestriasztó aeroszol is, mellyel az elektromos vezetékeket, vízcsöveket, fékcsöveket és egyéb rágható alkatrészek felületét kezelhetjük.
Az aeroszol rendkívül kellemetlen illatú és ízű bevonatot képez a hatóanyaggal lefújt felületeken és egyszeri kezeléssel 2-3 hónapos védelmet biztosít. Illata az utastérben egyáltalán nem érezhető, anyagkárosító hatása nincs.
Ha előzőleg már járt nyest a motortérben a biztonságot tovább fokozza a riasztó és az aeroszol együttes alkalmazása.

A jobb oldali termékajánlóban teljes választékunk megtalálható. Miután eldöntötte, hogy melyik készüléket vegye meg, a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget is ki tudja választani.
Termékeinket ki tudja próbálni és meg tudja vásárolni személyesen, ha eljőn irodánkba, vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon.

Ha nem egészen biztos döntésében, nem tudja melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, hívjon bizalommal vagy írjon e-mailben.