Patkányriasztó

Ultrahangos patkányriasztó - a patkányok hatékony, gyors és tartós elriasztására, távoltartására

Vásárlás és tanácsadás     


zoompatkany
A patkány rendkívül óvatos, gyanakvó természetű állat, ezért a rágcsálóirtó szerek, csapdák vagy élve befogók használata olykor nem hozza meg a várt eredményt. Más esetekben kisgyermekek, házi- vagy haszonállatok megóvása miatt kell kerülnünk a mérgek használatát.
Ilyen helyzetekben a zárt terek hatékony védelmére tervezett ultrahangos patkányriasztó alkalmazása lehet a megfelelő megoldás.
A készülék az emberi fül számára egyáltalán nem érzékelhető ultrahang tartományban, folyamatosan váltakozó frekvencián működik. A riasztó folyamatos és intenzív hangját a rágcsálók jól hallják, szirénázó hangját hosszabb távon sem tudják megszokni és elviselni, ezért rövid időn belül elhagyják, illetve eleve elkerülik a védett területet.

A riasztó lakókörnyezetben, pincében, padláson kamrában vagy lakótérben és bármilyen zárt térben, pl. raktárban, műhelyben, irodában, mezőgazdasági és élelmiszeripari területeken, stb. egyaránt eredményesen alkalmazható, az emberi nyugalmat, illetve az elektromos vagy elektronikus berendezések működését nem zavarja.

A kisebb, közepes és nagyobb alapterületű zárt terek védelmére különböző teljesítményű készülékeket kínálunk. A megfelelő teljesítményű ultrahangos patkányriasztó egér, nyest, pele, görény, denevér és egyéb madarak ellen is rendkívül eredményesen alkalmazható.

Alkalmazása egyszeri kiadással járó hosszú távú megoldás rágcsálók és kisragadozók elriasztására, távoltartására.

Amennyiben a riasztó használata nem célszerű (pl. házi- és haszonállatokkal egy térben) vagy az épület nagy helyiségszáma miatt (pl. nagyobb irodaépületekben) gazdaságtalan lenne nagyobb számú készülék alkalmazása, a rágcsálók irtása nyújt hatékony megoldást.
Erről a szolgáltatásunkról a rágcsálóirtás menüpont alatt adunk részletes tájékoztatást.

A jobb oldali termékajánlóban teljes választékunk megtalálható. Miután eldöntötte, hogy melyik készüléket vegye meg, a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget is ki tudja választani.
Termékeinket ki tudja próbálni és meg tudja vásárolni személyesen, ha eljőn irodánkba, vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon.

Ha nem egészen biztos döntésében, nem tudja melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, hívjon bizalommal vagy írjon e-mailben.
 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés