Ragadólapos rovarcsapdák

Európa piacvezető termékei közvetlenül az importőrtől

Vásárlás és tanácsadás     


zoompl_systems
A ragadólapos rovarcsapdák is a P+L Systems Ltd termékei.

Az angol gyár ragadólapos rovarcsapdái Európa szerte a legkeresettebbek, e speciális termékcsoporton belül.
Ennek oka, hogy a P+L Systems korszerű készülékeit az átlagosnál lényegesen nagyobb hatásfok, rendkívüli megbízhatóság, hosszú élettartam és igen kedvező ár/érték arány jellemzi. A készülékek a legkorszerűbb gyártási technológiával, igen szigorú minőségbiztosítási követelmények mellett készülnek.

A P+L Systems ragadólapos rovarcsapdák mindegyike megfelel a legfontosabb élelmiszerbiztonsági, egészségügyi és környezethigiéniai követelményeknek, mert
- a rovarokat 100%-ban szóródás mentesen, a környezet szennyezése nélkül gyűjtik össze
- fénycsöveik fóliázottak, ezért törés esetén szilánkmentesek és robbanás biztosak
- acélvázuk és egyéb fémszerkezeti elemeik kizárólag rozsdamentes acélból készültek.

A tervezők nem általános szempontok szerint alakították ki a készülékeket, hanem mindegyik típus esetében figyelembe vették az adott felhasználói szegmens igényeit:

Nagy alapterület lefedettsége
Az ipari felhasználásra szánt ragadólapos rovarcsapdákat sok esetben nagy alapterületű raktárakban, csarnokokban, hosszú gyártósorok fölött helyezik el. Ilyen helyszíneken az egyik legfontosabb szempont, a lehető legnagyobb terület lefedése. A FLYTRAPP COMMERCIAL és FLYTRAPP PROFESSIONAL rovarcsapdák váza egyedülállóan nyitott, ennek köszönhetően az átlagosnál jóval nagyobb terület lefedettségét biztosítják. (Az UV csövek fény kibocsátását szinte egyáltalán nem korlátozza a készülék váza.)
• Többféle kihelyezési lehetőség
A két típus szinte minden környezetben kompromisszumok nélkül kihelyezhető, mert a COMMERCIAL-t 4 (!), a PROFESSIONAL-t 7 (!) különböző pozícióban is el lehet helyezni.
Gazdaságos üzemeltetés
A nyitott kialakítás előnye az alacsonyabb üzemeltetési költségekben is jelentkezik. A hagyományos kialakítású kétoldalas rovarcsapdák úgy biztosítják a 360°-os lefedettséget, hogy oldalanként 2 (összesen 4) fénycső világít és oldalanként 1 (összesen 2), egymásnak hátoldalával belyezett ragadólap fogja össze a repülő rovarokat. A COMMERCIAL és a PROFESSIONAL váza azonban minden irányból nyitott, nagyméretű ragadólapjaik perforáltak és részlegesen fényáteresztőek. Ennek köszönhetően függesztett elhelyezés esetén a 2 fénycső körkörös (ún. gömb) lefedettséget biztosít és a rovarok befogásához 1 ragadólap is elegendő.
Egyszerű és gyors szervizelés
A nyitott kialakítás további előnye, hogy a COMMERCIAL-t és a PROFESSIONAL-t sem fénycsőcserekor, sem a ragadólapok cseréjekor nem kell szétszerelni. A két szerviz művelet külön vagy akár együtt 1 (!) perc alatt elvégezhető. A P+L ragadólapos rovarcsapdák karbantartás nem igényelnek.
Elegáns design
Vendéglátóhelyi, szállodai, egyéb igényes eladóhelyi környezetben a rovarbefogó teljesítmény mellett a rovarcsapda külső megjelenése is fontos. A P+L választékában ezek a készülékek is megtalálhatóak.

A jobb oldali termékajánlóban teljes választékunk megtalálható. A termékajánlóból ki tudja választani az Önnek megfelelő készüléket.
Ezt követően a termék leírása alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget is ki tudja választani.
Termékeinket kipróbálhatja és a helyszínen megvásárolhatja ha eljön irodánkba, vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon.

Ha nem egészen biztos döntésében vagy nem tudja melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, hívjon bizalommal vagy írjon e-mailben.

Elektromos rovarcsapdákról bővebben, ide kattintva.