Rágcsálóriasztó

Elektromos rágcsálóriasztó – elriasztás és távoltartás ultrahang segítségével

Vásárlás és tanácsadás     Ha rágcsálók jelennek meg környezetünkben, zavaró jelenlétükön kívül több-kevesebb kártételükkel is számolunk kell. Életmódjuk, táplálkozási szokásaik eltérőek, ebből adódóan az okozott károk mértéke is különböző.
zoomeger
A rágcsálók közül az egerek és a patkányok a leggyakoribbak. Ha kedvező életfeltételeket találnak környezetünkben és megtelepedésüket, elszaporodásukat nem tudjuk megakadályozni, jelentős kártételükkel számolhatunk.

A pelék tavasztól őszig a szabad természetben élnek, de a lakott terültek közelében élő egyedek gyakran választják téli álmuk helyszínéül a házak padlástereit.
zoompele
A tetőterekben nem okoznak érzékelhető kárt, mert az ott lévő anyagokat nem rágják össze és csak addig aktívak, míg a téli álmunkhoz szükséges vackot ki nem alakítják. (Legfeljebb tenyérnyi darabot rágnak ki a szigetelő anyagából, ekkora hely elég nekik a bevackoláshoz.) A telet átalusszák, ezért jelenlétüket tavaszig nem is érzékeljük. Ébredés után azonnal elhagyják téli fészküket és visszatérnek természetes biotópjukba.
Ne bántsuk az ártalmatlan, védett peléket. Ha nem akarjuk, hogy padlásunk legyen téli otthona, még a fészek keresés időszakában riasszuk el, de később már ne tegyünk ellene, mert téli álmából felriasztva nincs hová tovább mennie és elpusztul.
Rágcsálóriasztóinkat itt tudja megtekinteni
>>>

zoomnyest
A ragadozók közül a nyest gyakori, míg a nyesthez nagyon hasonló nyuszt ritka látogatója a padlás-, és tetőtereknek. Elsősorban zajos életmódjukkal zavarják éjszakai nyugalmunkat, de alkalomszerű rágásukkal károkat is okozhatnak.
Gyakori az autók motortereibe költöző nyestek károkozása.  Zárt terek és gépkocsik nyestvédelme erre a célra kifejlesztett riasztókkal oldható meg. Tekintse meg nyestriasztóinkat itt>>>

A hívatlan látogatókkal szemben többféleképpen is védekezhetünk.
Ha el akarjuk kerülni az irtószerek, csapdák vagy élve befogók használatát, illetve ezek alkalmazása nem hozta meg a várt eredményt, a zárt terek hatékony védelmére tervezett elektromos rágcsálóriasztó alkalmazása lehet a megfelelő megoldás.

Az elektromos rágcsálóriasztó az emberi fül számára egyáltalán nem érzékelhető ultrahang tartományban, folyamatosan váltakozó frekvencián működik. A riasztó folyamatos és intenzív hangját a rágcsálók és kisragadozók jól hallják, szirénázó hangját hosszabb távon sem tudják megszokni és elviselni, ezért elkerülik  vagy rövid időn belül elhagyják a védett területet.

Az elektromos rágcsálóriasztó lakókörnyezetben, (pincében, padláson kamrában) vagy lakóhelyiségekben és bármilyen egyéb területen, pl. raktárakban, műhelyekben, irodákban, mezőgazdasági és élelmiszeripari környezetben, stb. egyaránt eredményesen alkalmazható.

Kisebb, közepes és nagyobb alapterületek védelmére különböző teljesítményű készülékeket kínálunk.
A megfelelő teljesítményű riasztó egér, patkány, nyest, pele, görény, padlásokon meghúzódó denevérek és egyéb madarak ellen is rendkívül eredményesen alkalmazható.

A készülék alkalmazása egyszeri kiadással járó hosszú távú megoldás rágcsálók és kisragadozók elriasztására és távoltartására.


Az ultrahangos riasztó nem zavarja az emberi nyugalmat, illetve az elektromos és elektronikus berendezések működését. Az ultrahang hullámok a felületekről (pl. falról üvegről) visszaverődnek, ezért a házi- és haszonállatok csak abban az esetben érzékelik a hanghatást, ha egy térben vannak a bekapcsolt készülékkel.

Amennyiben a riasztó alkalmazása nem célszerű (pl. házi- és haszonállatokkal egy térben) vagy az épület nagy helyiségszáma miatt (pl. nagyobb irodaépületekben) gazdaságtalan lenne nagyobb számú készülék alkalmazása, a rágcsálók irtása nyújt hatékony megoldást.
Erről a szolgáltatásunkról a rágcsálóirtás menüpont alatt adunk részletes tájékoztatást.

A jobb oldali termékajánlóban teljes választékunk megtalálható. Miután eldöntötte, hogy melyik készüléket vegye meg, a termékajánló fölötti „vásárlás, megrendelés” menüpont alatt tudja kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget.

Ha nem egészen biztos döntésében, nem tudja melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, hívjon bizalommal vagy írjon e-mailben.
 

Rágcsálóriasztó - linkek

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés