Az új SKUDO (TickLess) kutyákra és cicákra

Ultrahangos riasztó kutyáknak, cicáknak és nekünk  4.490.-Ft (3.535.-Ft+ÁFA)

Vásárlás és tanácsadás     


Kettő vagy több készülék vásárlása esetén 4.290.-Ft

A közismert és jól bevált SKUDO továbbfejlesztett változata, a TickLess kutyák és macskák védelmére készült, de a riasztó az embertől is távol tartja a vérszívó ektoparazitákat. A készülék által ~40 kHz-es frekvencia tartományban kibocsátott riasztó hatású hang kb. 2 méteres körzetben fejti ki kullancs- és bolha távoltartó hatását. Működését az egy éves (!) élettartamú lítiumos elem biztosítja.
zoomtickless_nagy_640_01

TickLess megőrizte a SKUDO előnyős tulajdonságait, emellett
- működés jelző leddel van ellátva (a riasztó működése bármikor   ellenőrizhető)
- hangszórója a készülék belsejében, védettebb helyen lett elhelyezve
- formatervezett külső borítást kapott

A  TickLess-t a kutya/cica nyakörvére kell akasztani. Viselése egész évben ajánlott, mivel a kullancsok még a téli hónapokban sem válnak teljesen inaktívvá és a bolhák is egész éves veszélyt jelenthetnek a kijáró cicákra. Szabadban mindenképpen tartsuk, az állaton, de viselése még a lakásban is hasznos lehet. (A kisméretű és nagyon könnyű riasztó folyamatos viselése még a kistestű kutyákat és a cicákat sem zavarja.)
A készüléknek semminemű egészségkárosító hatása sincs, ezért kölyök, vemhes, beteg, öreg vagy stresszre érzékeny kutyák és macskák is viselhetik.

Használata üzembe helyezése
A riasztót a piros nyelv kihúzásával kell aktiválni. A nyelv kihúzása után a led négyszeri felvillanása jelzi, hogy a riasztót üzembe helyeztük.
Ezt követően akasszuk a kutya/cica nyakörvére (itt nyújtja a legnagyobb védelmet), emberi használata esetén feltétlenül a ruházaton kívül helyezzük el. Az ultrahang hullámait a laza szerkezetű anyagok elnyelik, a szilárd felületekről pedig visszaverődik, ezért az ing vagy kabát alá „rejtett” kullancsriasztó nem védi viselőjét.
A készülék nem vízálló, de cseppálló ezért „esős” séták idejére is nyugodtan tartsuk az állaton vagy magunkon. Ha netán víz érné, hazaérve hajszárítóval szárítsuk ki.

A működés ellenőrzése
A riasztó működése bármikor ellenőrizhető a készülékházon lévő gomb megnyomásával. Ha a TockLess működik a gomb megnyomásakor a riasztó belsejében lévő led négyszer felvillan.


Élettartam
A TickLess az aktiválás után 1 éven keresztül folyamatosan működik. Ezt követően a készüléket ki kell cserélni, mert a lítiumos elem nem cserélhető.

Garancia
A bekapcsoláskor nem aktiválódó, illetve elemhiba miatt egy éven belül működésképtelenné váló készülékekre cseregaranciát vállalunk.

Ingyenes szolgáltatásunk és akciónk
Ha meg kíván győződni arról, hogy régebben vásárolt SKUDO riasztója működőképes-e és elhozza hozzánk,  tekintet nélkül arra, hogy hol vette, műszerrel
ingyenesen bevizsgáljuk. Amennyiben a riasztó már nem működik, helyette 4.290.-Ft áron új TickLess-t vásárolhat.
Ugyanilyen mértékű kedvezményt adunk kettő vagy több készülék együttes vásárlása esetén is. Az együttes vásárlás esetén érvényes akciónk visszavonásig tart.


Amennyiben a TickLess-t szeretné megvásárolni, a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva tudja kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget (termékeinket meg tudja vásárolni személyesen irodánkban vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon).

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés