SPURI ER - kisebb területek védelmére

SPURI ER riasztó ~50nm-ig

Vásárlás és tanácsadás     


AKCIÓ!!! 7.980.-Ft 6.980.-Ft (5.496.-Ft+ÁFA)

A SPURI ER ultrahangos patkányriasztó a patkányok és egerek elriasztására, illetve megelőzésképpen a rágcsálók távoltartására szolgál. A készülék ~50 m2-es terület hatékony védelmére alkalmas.

Az ultrahangos patkányriasztó elhelyezése és üzembe helyezése rendkívül egyszerű, bárki által elvégezhető, semmiféle szakértelmet nem igényel.

spuri-er patkányriasztó a patkányok ellen•    hatékony elriasztás, távoltartás

•    megbízható működés

•    szünet nélkül, folyamatosan üzemeltethető

•    hosszú élettartam

•    1 év garancia + garancián túli javító szerviz

•    MEEI által ellenőrzött, engedélyezett készülékAlkalmazási területe: bármely zárt térben alkalmazható (pl., pincék, kisebb raktárak, garázsok, villamos elosztószekrények), de előszeretettel használják azokon a helyeken is, ahol a mérgek használata kizárt (pl. élelmiszer üzletek, pékségek, egészségügyi intézmények, stb.).

A készülék az ultrahang tartományba eső hangot bocsát ki. Ez a hang az emberi fül számára nem hallható, de a patkányok és egerek számára a hallórendszerüket irritáló, elviselhetetlen erős zaj. Ezért a rágcsálók elkerülik vagy elhagyják a készülék működési területét. Javasoljuk az ultrahangos patkányriasztó készülék állandó, folyamatos üzemeltetését. Az ultrahang terjedését jelentősen korlátozzák az akadályok (pl. falak), ezért ha egy készülékkel szeretnénk több helyiséget megvédeni, ajánlott a hang terjedésének zavartalan biztosítása (pl. ki kell nyitni az ajtókat).


Használata, üzembe helyezése
A SPURI ER patkányriasztót a rágcsálók észlelési helyén kell elhelyezni. Használható megelőzés céljára is. Elhelyezésekor ügyeljünk arra, hogy a hanghullámok szabad terjedését a berendezési tárgyak ne akadályozzák (pl. ne tegyük függöny vagy bútor mögé).
Üzembe helyezéskor a készüléket 230V/50Hz-es hálózatra kell csatlakoztatni. Üzembe helyezés után a készülék tetején található piros LED kijelző világít. Feszültségmentesítése a készülék kihúzásával valósul meg. Rendellenes működés esetén a készüléket feszültségmentesíteni kell. A balesetek elkerülése érdekében a készüléket felnyitni, felnyitott állapotban a hálózatra csatlakoztatni TILOS!

Jótállási idő 12 hónap.

Műszaki adatok
- Hálózati feszültség: 230V / 50Hz
- Áramfelvétel: 21mA
- Frekvenciatartomány: 18 000 -30 000 Hz
- Hangkibocsátás szöge: 180°
- Hatásterület: 70-80 m2
- Mérete: 53 x 69 x 88 mm

A készülék előnyei
- Nem szennyezi a környezetet,
- Mindenhol használható, ahol a mérgek használata kizárt,
- Üzembe helyezése nem igényel szaktudást,
- Korlátlan ideig használható, energiafelhasználása minimális,
- Emberre és háziállatokra nincs káros hatással.

Amennyiben a SPURI ER-t szeretné megvásárolni, a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva tudja kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget (termékeinket meg tudja vásárolni személyesen irodánkban vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon).

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés