ULTRASONIC-1200 - nagy területek védelmére

ULTRASONIC-1200 riasztó ~1000nm-ig   28.980.-Ft  (22.819.-Ft+ÁFA)

Vásárlás és tanácsadás     


Az ULTRASONIC-1200
ultrahangos patkányriasztó elsősorban a patkányok és egerek elriasztására, illetve megelőzésképpen a rágcsálók távoltartására szolgál. A nagyteljesítményű készülék nyestekkel, pelékkel és görényekkel szemben is eredményesen alkalmazható.
Az ULTRASONIC-1200 ultrahangos patkányriasztó nagy alapterületeken (akár 1000 m2-en is) is hatékony védelmet nyújt a rágcsálók és kisragadozók ellen.
Elhelyezése és üzembe helyezése rendkívül egyszerű, bárki által elvégezhető, semmiféle szakértelmet nem igényel.


zoomultrasonic-1200
•    hatékony elriasztás, távoltartás

•    megbízható működés

•    szünet nélkül, folyamatosan üzemeltethető

•    hosszú élettartam

•    1 év garancia + garancián túli javító szerviz

•    MEEI által ellenőrzött, engedélyezett készülék


A készülék három hangszóró egységét egymástól 10 m távolságra is el lehet helyezni, ennek köszönhetően a riasztó nagy csarnokokban, raktárakban, épületek egymás alatti szintjein, több elválasztott helyiségből álló épületekben is univerzálisan alkalmazható.

Alkalmazási területe: bármely zárt térben alkalmazható (pl. pincék, termény tárolók, nagyobb raktárak, több szintes épületek), de előszeretettel használják azokon a helyeken is, ahol a mérgek használata kizárt (élelmiszer üzletek, élelmiszer üzemek, egészségügyi intézmények, stb.).
A kibocsátott hang emberi füllel nem hallható, váltakozó frekvenciájú ultrahang. E hangot azonban a rágcsálók jól hallják, és számukra elviselhetetlen zajt jelent, félelemérzetet kelt. Elkerülik vagy rövid időn belül elhagyják az ultrahangos patkányriasztó készülék működési területét. Javasoljuk a készülék állandó, folyamatos üzemeltetését. Az ultrahang terjedését jelentősen korlátozzák az akadályok (pl. falak), ezért ha egy készülékkel szeretnénk több helyiséget megvédeni, ajánlott a hang terjedésének zavartalan biztosítása (pl. ki kell nyitni az ajtókat).
Az ULTRASONIC-1200 ultrahangos patkányriasztó elsősorban zárt helyiségekben való használatra van kialakítva. Alkalmazható bárhol, ahol meg tudjuk védeni a nedvességtől, és biztosítani tudjuk a készülék számára a 230V/50Hz hálózati feszültséget.

Használata, üzembe helyezése
Az ULTRASONIC-1200 patkányriasztót a rágcsálók észlelési helyén kell elhelyezni. Használható megelőzés céljára is. Elhelyezésekor ügyeljünk arra, hogy a hanghullámok szabad terjedését a berendezési tárgyak ne akadályozzák (pl. ne tegyük függöny vagy bútor mögé).
Üzembe helyezéskor a készüléket 230V/50Hz-es hálózatra kell csatlakoztatni. Az ULTRASONIC 1200 egy központi hangszóró egységből és két további hangszóróból áll, melyeket a központi egységhez kell csatlakoztatni. Üzembe helyezéskor a központi egységen egy piros LED-kijelző villogása mutatja a készülék megfelelő működését. A készülék hátoldalán található az üzemmódváltó kapcsoló. Segítségével az egérriasztó ultrahangos "néma" üzemmódjáról át lehet váltani periodikus üzemmódra, ahol a készülék felváltva sugároz a hallható és az ultrahang hangtartományban.  Amennyiben a periodikus üzemmódban kibocsátott hallható hang nem zavarja a környezetet, használatát az alábbi esetekben ajánljuk:
- 2-3 napig a készülék első bekapcsolását követően,
- túlzsúfolt raktárhelyiségek esetén, folyamatosan

Feszültségmentesítése az adapter egység kihúzásával valósul meg. Rendellenes működés esetén a készüléket feszültségmentesíteni kell. A balesetek elkerülése érdekében a készüléket felnyitni, felnyitott állapotban a hálózatra csatlakoztatni TILOS!

Jótállási idő 12 hónap.

Műszaki adatok
- Hálózati feszültség: 230V / 50Hz
- Teljesítményfelvétel: 8 VA
- Frekvenciatartomány:
ultrahangos üzemmódban: 20 000 -35 000 Hz;
periodikus üzemmódban: 2000-4000Hz / 20 000 - 35 000Hz
- Hangteljesítmény: kevesebb, mint100dB/hangszóró
- Hangkibocsátás szöge: 130°
- Hatásterület: ~1000m2
- Mérete: hálózati tápegység: 45 x 45 x 70 mm; hangszóró, közp.egység 80 x 80 x 70 mm
- A készülék súlya: 270g
- Érintésvédelmi osztály: II.

A készülék előnyei
- Nem szennyezi a környezetet,
- Mindenhol használható, ahol a mérgek használata kizárt
- Üzembe helyezése nem igényel szaktudást
- Korlátlan ideig használható, energiafelhasználása csekély
- Emberre és háziállatokra nincsen káros hatással.

Amennyiben az ULTRASONIC-1200 készüléket szeretné megvásárolni, a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva tudja kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget (termékeinket meg tudja vásárolni személyesen irodánkban vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon).

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés