ULTRASONIC-1200 nyestriasztó

ULTRASONIC-1200 nyestriasztó - nagy alapterületű padlások, és egyéb zárt terek nyestvédelmére 28.980.-Ft (22.819.-Ft+ÁFA)
Az ULTRASONIC-1200 nyestriasztó a nyesteken kívül, pelékkel és görényekkel szemben is rendkívül eredményesen alkalmazható. A nagyteljesítményű készülék rágcsálók elriasztása is alkalmas.

Vásárlás és tanácsadás     


A nyestriasztó nagy alapterületeken, (~1000 m2-en), illetve egymástól elválasztott terekben biztosít hatékony védelmet.
zoomultrasonic-1200_nyestriaszto
Elhelyezése és üzembe helyezése rendkívül egyszerű, bárki által elvégezhető, semmiféle szakértelmet nem igényel.

A készülék három hangszóró egységét egymástól 10 m távolságra is el lehet helyezni, ennek köszönhetően a riasztó nagy területeken, illetve több, egymástól falakkal elválasztott helyeken is univerzálisan alkalmazható.

Alkalmazási területe:
padlásokon, tetőterekben és bármilyen zárt térben, ahol nyestek jelenlétére utaló jelek tapasztalhatóak. Elsősorban zárt helyiségekben való használatra van kialakítva, de bárhol alkalmazható, amennyiben meg tudjuk védeni a nedvességtől, és biztosítani tudjuk a készülék számára a 230V/50Hz hálózati feszültséget.

A nyestriasztó által kibocsátott hang emberi füllel nem hallható, folyamatosan váltakozó frekvenciájú ultrahang. E hangot azonban a nyestek jól hallják. Az intenzív és folyamatos hanghatás számukra elviselhetetlen zajt jelent, ezt nem tudják megszokni és elviselni, ezért nagyon rövid időn belül elhagyják vagy eleve elkerülik  a készülék működési területét.
A sikeres elriasztást követően is javasolt készülék üzemeltetése, mivel a nyestek jellemzően visszatérnek korábbi búvóhelyeikre. Ha ismételten érzékelik a kellemetlen hanghatást, látogatásaik rövidesen végleg elmaradnak.

Használata, üzembe helyezése
Az ULTRASONIC-1200 nyestriasztót a nyestek észlelési helyén kell elhelyezni. Használható megelőzés céljára is. Elhelyezésekor ügyeljünk arra, hogy a hanghullámok szabad terjedését a berendezési tárgyak, tárolt anyagok ne akadályozzák.
Üzembe helyezéskor a készüléket 230V/50Hz-es hálózatra kell csatlakoztatni. Az ULTRASONIC-1200 egy központi hangszóró egységből és két további hangszóróból áll, melyeket a központi egységhez kell csatlakoztatni. Üzembe helyezéskor a központi egységen egy piros LED-kijelző villogása mutatja a készülék megfelelő működését. A készülék hátoldalán található az üzemmódváltó kapcsoló. Segítségével a készülék ultrahangos üzemmódjáról át lehet váltani periodikus üzemmódra, ahol a készülék felváltva sugároz a hallható és az ultrahang hangtartományban. Amennyiben a periodikus üzemmódban kibocsátott hallható hang nem zavarja a környezetet, használatát különösen az alábbi esetekben javasoljuk:
- 2-3 napig a készülék első bekapcsolását követően,
- túlzsúfolt helyiségek esetén,

Feszültségmentesítése az adapter egység kihúzásával valósul meg. Rendellenes működés esetén a készüléket feszültségmentesíteni kell. A balesetek elkerülése érdekében a készüléket felnyitni, felnyitott állapotban a hálózatra csatlakoztatni TILOS!

Jótállási idő 12 hónap.

Műszaki adatok
- Hálózati feszültség: 230V / 50Hz
- Teljesítményfelvétel: 8 VA
- Frekvenciatartomány:
ultrahangos üzemmódban: 20 000 -35 000 Hz;
periodikus üzemmódban: 2000-4000Hz / 20 000 - 35 000Hz
- Hangteljesítmény: kevesebb, mint100dB/hangszóró
- Hangkibocsátás szöge: 130°
- Hatásterület: ~1000m2
- Mérete: hálózati tápegység: 45 x 45 x 70 mm; hangszóró, közp.egység 80 x 80 x 70 mm
- A készülék súlya: 270g
- Érintésvédelmi osztály: II.

A készülék előnyei
- Nem szennyezi a környezetet,
- Mindenhol használható, ahol a mérgek használata kizárt
- Üzembe helyezése nem igényel szaktudást
- Korlátlan ideig használható, energiafelhasználása csekély
- Emberre és háziállatokra nincsen káros hatással.

Amennyiben az ULTRASONIC-1200 nyestriasztót szeretné megvásárolni, a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva tudja kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget (termékeinket meg tudja vásárolni személyesen irodánkban vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon).

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés