ULTRASONIC - nagyobb területek védelmére

ULTRASONIC riasztó ~200 nm-ig

Vásárlás és tanácsadás     


AKCIÓ!!! 13.980.-Ft 12.980.-Ft (10.220.-Ft+ÁFA)

Az ULTRASONIC ultrahangos patkányriasztó, mely
~200 m2-es terület hatékony védelmére alkalmas, elsősorban a patkányok és egerek elriasztására, illetve megelőzésképpen a rágcsálók távoltartására szolgál. A nagyteljesítményű készülék nyestekkel, pelékkel és görényekkel szemben is eredményesen alkalmazható.
Elhelyezése és üzembe helyezése rendkívül egyszerű, bárki által elvégezhető, semmiféle szakértelmet nem igényel.

zoomultrasonic_01_289x192
•    hatékony elriasztás, távoltartás

•    megbízható működés

•    szünet nélkül, folyamatosan üzemeltethető

•    hosszú élettartam

•    1 év garancia + garancián túli javító szerviz


•    MEEI által ellenőrzött készülék


Alkalmazási területe: bármely zárt térben alkalmazható (pl., műhelyek, pincék, raktárak, garázsok, villamos elosztószekrények), de előszeretettel használják azokon a helyeken is, ahol a mérgek használata kizárt (élelmiszer üzletek, raktárak, pékségek egészségügyi intézmények, stb.).
A kibocsátott hang emberi füllel nem hallható, váltakozó frekvenciájú ultrahang. E hangot azonban a rágcsálók jól hallják, és számukra elviselhetetlen zajt jelent, félelemérzetet kelt. Elkerülik vagy rövid időn belül elhagyják az ultrahangos patkányriasztó készülék működési területét. Javasoljuk a készülék állandó, folyamatos üzemeltetését. Az ultrahang terjedését jelentősen korlátozzák az akadályok (pl. falak), ezért ha egy készülékkel szeretnénk több helyiséget megvédeni, ajánlott a hang terjedésének zavartalan biztosítása (pl. ki kell nyitni az ajtókat).
Az ultrahangos patkányriasztó elsősorban zárt helyiségekben való használatra van kialakítva. Alkalmazható bárhol, ahol meg tudjuk védeni a nedvességtől, és biztosítani tudjuk a készülék számára a 230V/50Hz hálózati feszültséget.

Használata, üzembe helyezése
Az ULTRASONIC patkányriasztót a rágcsálók észlelési helyén kell elhelyezni. Használható megelőzés céljára is. Elhelyezésekor ügyeljünk arra, hogy a hanghullámok szabad terjedését a berendezési tárgyak ne akadályozzák (pl. ne tegyük függöny vagy bútor mögé).
Üzembe helyezéskor a készüléket 230V/50Hz-es hálózatra kell csatlakoztatni. Üzembe helyezéskor a készülék elején található piros LED-kijelző villogása mutatja a patkányriasztó megfelelő működését. A készülék hátoldalán található TESZT gomb használatával a hangkibocsátás az emberi fül által hallható tartományba csúszik át, így az ellenőrizhetővé válik. Feszültségmentesítése az adapteregység kihúzásával valósul meg. Rendellenes működés esetén a készüléket feszültségmentesíteni kell. A balesetek elkerülése érdekében a készüléket felnyitni, felnyitott állapotban a hálózatra csatlakoztatni TILOS!

Jótállási idő 12 hónap.

Műszaki adatok
- Hálózati feszültség: 230V / 50Hz
- Teljesítményfelvétel: 4.8VA
- Frekvenciatartomány: 20 000 -35 000 Hz között folyamatosan változó
- Hangteljesítmény: kisebb, mint 90dB
- Hangkibocsátás szöge: 130°
- Hatásterület: ~200 m2
- Mérete: hálózati tápegység: 45 x 45 x 70 mm; ULTRASONIC 80 x 80 x 70 mm
- A készülék súlya: 270g
- Érintésvédelmi osztály: II.

A készülék előnyei
- Nem szennyezi a környezetet.
- Korlátlan ideig használható minden karbantartás igénye nélkül.
- Kezelése rendkívül egyszerű.
- Emberre, háziállatokra káros hatással nincs.

Amennyiben az ULTRASONIC riasztót szeretné megvásárolni, a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva tudja kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget (termékeinket meg tudja vásárolni személyesen irodánkban vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon).

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés