ULTRASONIC nyestriasztó

ULTRASONIC nyestriasztó - kisebb és közepes méretű padlások, zárt terek nyestvédelmére    

Vásárlás és tanácsadás     AKCIÓ!!! 13.980.-Ft 12.980.-Ft (10.220.-Ft+ÁFA)

Az ULTRASONIC nyestriasztó a nyesteken kívül, pelékkel és görényekkel szemben is rendkívül eredményesen alkalmazható. A nagyteljesítményű készülék rágcsálók elriasztása is alkalmas.

Az ULTRASONIC ultrahangos nyestriasztó ~200 m2-es terület hatékony védelmére alkalmas.
zoomultrasonic_nyestriaszto
Elhelyezése és üzembe helyezése rendkívül egyszerű, bárki által elvégezhető, semmiféle szakértelmet nem igényel.

Alkalmazási területe: padlásokon, tetőterekben és bármilyen zárt térben, ahol nyestek jelenlétére utaló jelek tapasztalhatóak. Elsősorban zárt helyiségekben való használatra van kialakítva, de bárhol alkalmazható, amennyiben meg tudjuk védeni a nedvességtől, és biztosítani tudjuk a készülék számára a 230V/50Hz hálózati feszültséget.

Amennyiben nem áll rendelkezésre hálózati feszültség vagy időszakosan áramtalanítják az épületet (pl. nyaralókban), az ULTRASONIC-12 típusú, 12V-os vagy 24V-os akkumulátorról üzemelő változatát javasoljuk.


A nyestriasztó által kibocsátott hang emberi füllel nem hallható, folyamatosan váltakozó frekvenciájú ultrahang. E hangot azonban a nyestek jól hallják. Az intenzív és folyamatos hanghatás számukra elviselhetetlen zajt jelent, ezt nem tudják megszokni és elviselni, ezért nagyon rövid időn belül elhagyják vagy eleve elkerülik  a készülék működési területét.
A sikeres elriasztást követően is javasolt készülék üzemeltetése, mivel a nyestek jellemzően visszatérnek korábbi búvóhelyeikre. Ha ismételten érzékelik a kellemetlen hanghatást, látogatásaik rövidesen végleg elmaradnak.

Használata, üzembe helyezése
Az ULTRASONIC nyestriasztót a nyestek észlelési helyén kell elhelyezni. Használható megelőzés céljára is. Elhelyezésekor ügyeljünk arra, hogy a hanghullámok szabad terjedését a berendezési tárgyak, tárolt anyagok ne akadályozzák.
Üzembe helyezéskor a készüléket 230V/50Hz-es hálózatra kell csatlakoztatni. (Az ULTRASONIC-12 készülék saruit az akkumulátor megfelelő pólusaira kell csíptetni.) Üzembe helyezéskor a készülék elején található piros LED-kijelző villogása mutatja az egérriasztó megfelelő működését. A nyestriasztó hátoldalán található TESZT gomb használatával a hangkibocsátás az emberi fül által hallható tartományba csúszik át, így az ellenőrizhetővé válik. Feszültségmentesítése az adapteregység kihúzásával valósul meg. Rendellenes működés esetén a készüléket feszültségmentesíteni kell. A balesetek elkerülése érdekében a készüléket felnyitni, felnyitott állapotban a hálózatra csatlakoztatni TILOS!

Jótállási idő 12 hónap.

Műszaki adatok
- Hálózati feszültség: 230V / 50Hz
- Teljesítményfelvétel: 4.8VA
- Frekvenciatartomány: 20 000 -35 000 Hz között folyamatosan változó
- Hangteljesítmény: kisebb, mint 90dB
- Hangkibocsátás szöge: 130°
- Hatásterület: ~200 m2
- Mérete: hálózati tápegység: 45 x 45 x 70 mm; ULTRASONIC 80 x 80 x 70 mm
- A készülék súlya: 270g
- Érintésvédelmi osztály: II.

A készülék előnyei
- Nem szennyezi a környezetet.
- Korlátlan ideig használható minden karbantartás igénye nélkül.
- Kezelése rendkívül egyszerű.
- Emberre, háziállatokra káros hatással nincs.

Amennyiben az ULTRASONIC nyestriasztót szeretné megvásárolni, a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva tudja kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget (termékeinket meg tudja vásárolni személyesen irodánkban vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon).

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés