Vakondriasztó

Vakondriasztó – riasztó hang és a talajban keltett rezonancia együttes hatásával

Vásárlás és tanácsadás     


zoomvakond
Füvesített kertek, ápolt virágágyások réme a vakond. Túrásaival elcsúfítja a pázsitot, kifordítja helyükről a beültetett növényeket. A kifejlett vakond napi táplálék szükséglete rendkívül nagy, testsúlyát meghaladó, ezért csak táplálékban gazdag talajban él. Ha megjelenik kertünkben és talajunk megfelelő mennyiségű táplálékot, valamint nyugodt életfeltételeket biztosít számára, akkor szinte biztos, hogy nem fog magától távozni.

Mit tehetünk ellene anélkül, hogy elpusztítanánk az egyébként védett állatot?
Űzzük el vakondriasztóval.   

A vakond szinte teljesen vak, de hallása, szaglása kitűnő és a talaj által továbbított rezonanciára is érzékenyen reagál.
Mivel a talaj kiválóan közvetíti a hangokat és rezgéseket, a friss túrások közelében elhelyezett vakondriasztó hangja és a készülék által a földben keltett rezgések együttesen hatnak: az állatban félelemérzetet keltenek, a vakond távolodni kényszerül a hang forrásától és rövid időn belül elhagyja a riasztó által „védett” területet.

A készülék nemcsak elriasztásra, hanem megelőzésképpen távoltartásra is eredményesen alkalmazható.
További előnye, hogy alkalmazásával szükségtelenné válik a talajt szennyező, hasznos élővilágát pusztító mérgek és egyéb kemikáliák használata.  

A jobb oldali termékajánlóban megtalálja teljes választékunkat. Válassza ki az Ön számára legalkalmasabb készüléket, mellyel eredményesen tarthatja távol a hívatlan látogatókat.
Ezt követően a termékleírás alatti "kosárba vele" vagy a jobb oldali termékajánló fölötti "vásárlás, megrendelés" gombra kattintva az Ön számára legkedvezőbb vásárlási lehetőséget is ki tudja választani. Termékeinket ki tudja próbálni és meg tudja vásárolni személyesen, ha eljőn irodánkba, vagy megrendelheti telefofon, emaiben és faxon.

Ha nem egészen biztos döntésében vagy nem tudja melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, hívjon bizalommal vagy írjon e-mailben.
 

Vakondriasztó - linkek

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés