RED TOP légycsapda - 3 literes

Ár: 3.970 Ft (3.126 Ft+ÁFA)

Vásárlás és tanácsadás     


A kisebb RED-TOP légycsapda gyűjtőzsákja 3 literes.

zoomredtop_300_01
Az idő előtti telítődés elkerülése érdekében a 3 literes változat használata ott célszerű, ahol a környezet légyfertőzöttsége nem túlságosan nagy. Állattartó környezetben vagy olyan helyeken, ahol, ahol sok a légy, a 8 literes csapda alkalmazását javasoljuk.

  • kategóriájában a legjobb
  • egy feltöltéssel 40-50 napos bevonzó hatás
  • kihelyezése és alkalmazása egyszerű
  • utántöltésekkel egy csapda évekig használható
  • 100%-ban vegyszermentes, környezetbarát

A RED-TOP légycsapda-csomag két fő részből áll:
-csapda (fóliazsák és a piros hálós tetõ), valamint
-egy csomag RED-TOP csalétek por. (Az utántöltő csalétek por külön is beszerezhetõ)

Használata:
A fóliazsákba beletöltjük a  RED-TOP csalétek port, ráöntjük a kellő mennyiségű vizet, összekeverjük, majd rátesszük a piros tetõt.

Napos, lehetőleg szélárnyékos helyen akasszuk fel, kb. 2 m. magasságban. (Elhelyezése meghatározza hatékonyságát: mivel a csalétek napsütés hatására erjed a legintenzívebben és leggyorsabban, emellett a legyek is kedvelik a napsütötte helyeket.)       
A csalétek intenzív illata miatt jobb, ha épületektől néhány méter távolságra akasztjuk ki, de akár teraszokon vagy bejárati ajtók mellett is elhelyezhető, ha a levegő áramlása az illatot nem befelé sodorja.

A csapda már az első 1-2 nap elteltével „működik”, mert a csalétek por és a víz kémiai reakciója (az intenzív bomlás végbemenetele) azonnal megkezdődik. A foglyul ejtett legyek tetemei az erjedési folyamat során szintén csalétekké válnak. A maximális hatásfokot kb. 1 hét múlva éri el. Ekkor percenként akár 100 (!)  légy elfogására is alkalmas. Ez az intenzitás kb. 40 napig fennmarad.

A légycsapda istállókban, ólakban is eredményesen alkalmazható, ha a friss víz-csalétek elegyet először 5-7 napig napsütötte helyen „érleljük” és csak ezután helyezzük át a csapdát a zárt térbe.

A természetes párolgás következtében csökkenő vízmennyiséget szükség szerint pótolnunk kell, nem szabad hagyni, hogy a csalétek besűrűsödjön.
A hatás tovább fokozható, ha utántöltéshez langyos, algamentes vizet használunk. Ezt legegyszerűbben a víz felforralásával érhetjük el.

Ha a csapda időközben nem telítődik, hozzávetőlegesen 5-6 hét eltelte után válik szükségessé a rovargyűjtő fóliazsák tartalmának teljes cseréje. Mivel a RED-TOP nem tartalmaz mérgezõ anyagokat, nem minősül veszélyes hulladéknak. A rovargyűjtő fóliazsák tartalma elásható, vagy a WC-be önthető.

Ezt követõen RED-TOP utántöltő csalétek port alkalmazva a légycsapda az elõzõekben leírt módon újabb 5-6 hétig használható.
A hideg idõ beálltával a légycsapda megtisztítható és száraz helyen tárolható a következõ szezon kezdetéig.

A RED-TOP 3 literes légycsapdát személyesen is megvásárolhatja bemutatótermünkben, vagy megrendelheti házhozszállítással. Válasza ki az Önnek legmegfelelőbb vásárlási lehetőséget az oldal tetején lévő menűgombok segítségével.

 

Tanácsadás, értékesítés

Hoffer Miklós
06-1/201-9412
06-30/966-55-33
info@rovarcsapda.eu
Trend Marketing kft.

1016 Budapest, Czakó u. 7.
Vásárlás, megrendelés